TU FERDYNAND PAŻDZIOCH napisał(a):Rok wyborów. Nasz terażniejszy WŁODARZ na pewno wystartuje ponownie. Aby nie było nudno można by nadać bardziej dogodną nazwę PREZYDENT !! . BURMISTRZEM był, POSŁEM był. To może teraz PREZYDENT !
Energiczny, zmotywowany, walczak, zdeterminowany do działania - nazwa by pasowała, co nie !
scianka® napisał(a):TU FERDYNAND PAŻDZIOCH napisał(a):Rok wyborów. Nasz terażniejszy WŁODARZ na pewno wystartuje ponownie. Aby nie było nudno można by nadać bardziej dogodną nazwę PREZYDENT !! . BURMISTRZEM był, POSŁEM był. To może teraz PREZYDENT !
Energiczny, zmotywowany, walczak, zdeterminowany do działania - nazwa by pasowała, co nie !
Jak sprowadzisz do Lublińca dodatkowe 70000 mieszkańców z ogonkiem, to będziesz wybierać prezydenta miasta.
Powodzenia życzę.
Miśka Co. napisał(a):To czy miasto ma prezydenta czy burmistrza wcale nie zalezy od liczby mieszkańców tylko od władzy. Przeciez miasta niewiele większe od Lublińca takie jak np. Sieradz czy Krosno mają prezydentów a mają tylko 40.tys mieszk. Zakopane również ma prezydenta a jest od Lublińca mniejsze.
Miśka Co. napisał(a):Tak dobra, więc wytłumacz mi fakt, że niespełna 25 tysięczne Zakopane ma prezydenta, podobnie jak np. Krosno, Sieradz czy Skierniewice które mają niecałe 40 tys. mieszk.?
Miśka Co. napisał(a):Karasiewicz nie ma szans z Maniurą! Co Karasiewicz zrobił dla Lublińca i regionu lublinieckiego?? Nic!!! Już pomijam fakt, że jest z PiSu, parti która powinna wyginąć! Maniura na burmistrza!!! Żaden z dotychczasowych włodarzy naszego miasta nie zrobił tyle co on!
Miśka Co. napisał(a):Ankiety, zestawienia, rankingi to nie jest wiarygodne źródło podobnie jak listy przybojów. Nie odzwierciedlają one prawdziwych faktów. Karasiewicz jest za młody, za bardzo niedoświadczony i za głupi żeby zostać burmistrzem naszego miasta! Owszem, posłem w PiSie może być gdyż wszystkie pisiury to tępaki.
Miśka Co. napisał(a):Karasiewicz nie ma szans z Maniurą! Co Karasiewicz zrobił dla Lublińca i regionu lublinieckiego?? Nic!!! Już pomijam fakt, że jest z PiSu, parti która powinna wyginąć! Maniura na burmistrza!!! Żaden z dotychczasowych włodarzy naszego miasta nie zrobił tyle co on!
Wróć do Forum Portalu LubliniecInfo
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości